Ispod često postavljanih pitanja nalaze se neke zajedničke brige naših klijenata prije kupnje teme, a ako imate drugih pitanja, pošaljite ih na info@pinkmintlove.hr
Trudimo se na internet stranici prikazati što više informacija za svaki pojedinačan proizvod. Ukoliko smatrate da neki podatak nije naveden ili dovoljno jasno naznačen, slobodno nam se javite na info@pinkmintlove.hr
Trošak dostave 3,31 eur (25 kn), besplatna dostava za sve narudžbe nad 60 eur (452,06 kn).
Sve pakete dostavljaja Overseas Croatia paketna distribucija. Obično vrijeme dostave je od 2 do 3 radna dana (osim ako se dostava vrši jednom tjedno u manja mjesta ili na otoke). O dostavi vašeg paketa biste trebali dobiti SMS obavijest.
Ne trebate se registirati u trgovinu, samo dodate proizvod u košaricu te zaključiti kupovinu klikom na blagajnu. U svakom slučaju, možete nam narudžbu javiti i na e-mail info@pinkmintlove.hr ili poslati poruku u inbox na Facebook.
Ukoliko trebate veću količinu proizvoda, molimo da nas kontaktirate na info@pinkmintlove.hr te navedete traženu količinu te željeni rok isporuke kako bismo provjerili dostupnost traženih količina te ponudili odgovarajući oblik dostave.
Možete odabrati jednu od slijedećih mogućnosti:
- plaćanje dostavljaču prilikom preuzimanja - odnosno pouzećem
- opća uplatnica - plaćanje s kreditnom karticom (Mastercard, Visa)
Po zakonu imate pravo odustati od ugovora i vratiti proizvod u roku od 14 dana od primitka paketa. Za više informacija kliknite karticu na dnu stranice Povrati i reklamacije.
You have successfully subscribed!
This email has been registered