DOBRODOŠLI NA


LJEPOTA I STIL ŽIVLJENJA

Internet trgovina PinkMintLove je nastala kao ostvarenje ideje da kupcu omogućimo ugodnu, kvalitetnu, udobnu i sigurno internet kupovinu. Naše poslanstvo je "kvaliteta i povoljna cijena za sve" i trudimo se ponuditi vam samo prvoklasne proizvode za ljepotu, modu i zdrav život po vrlo povoljnim i konkurentskim cijenama. Svi proizvodi su pažljivo odabrani i svaki proizvod ima svoju priču. Naša misija je osigurati odlično iskustvo svakog kupca, od narudžbe do preuzimanja paketa te nuditi i kompletnu skrb za zadovoljstvo naših kupaca i nakon izvršene kupnje.


VRIJEDNOSTI


NAŠI POČECI

Trgovina PikMintLove je nastala pod vodstvom današnjog direktora Luke koji je sa svojom ekipom oblikovao marketinška, logistička i prodajna rješenja te stvorio stabilnu i povjerenja vrijednu internet trgovinu. Porastom internet prodaje trgovina je s vremeno raširila ponudu proizvoda, ali i poslovanje na druga europska tržišta. Danas šarolika ponuda intenet trgovine uključuje originalne i cjenovno dostupne proizvode za njegu i ljepotu.


PinkMintLove trgovina posluje pod okriljem poduzeća MEGASPLET d.o.o., u 17 država: Slovenija, Hrvatska, Italija, Poljska, Mađarska, Slovačka, Češka, Rumunjska, Grčka, Njemačka, Austrija, Bugarska, Litva, Latvija, Estonija, Španjolska i Portugal, a aktivno i dalje radimo na širenju poslovanja. Trenutno zapošljavamo 30 perspektivnih i mladih pojedinaca koji kao tim brinu za gotovo pola milijuna kupaca, kvalitetne proizvode i dosežu zavidne rezultate u postizanju zadovoljstva kupca.


+1.000.000

Više od milijun zadovoljnih kupaca u okviru grupe trgovina u vlasništvu MEGASPLET d.o.o.


PRIJELOMNICE


Počeci trgovine - 2011

2012-2014 - Otvaranje 2 nove trgovine

Preseljenje u nove, veće prostore sa velikim skladištem - 2015

2015 - Širenje poslovanja na hrvatsko trziste

Redizanj web trgovina - 2017

2017 - Proširenje skladišta i ureda

Preko 25 zaposlenih i vanjskih suradnika - 2018

2018 - Otposlanih preko pola milijuna paketa

Širenje poslovanja na Poljsku i Madžarsku - 2018

2019 - Preseljenje u nove, veće urede na drugu lokaciju

Širenje poslovanja na Češku - 2019

2020 - Širenje poslovanja u Rumuniju

Preseljenje skladišta u veće prostore - 2021

2021 - Širenje poslovanja na Grčku, Njemačku, Austriju i Bugarsku

Širenje poslovanja u Litvu, Latviju i Estoniju - 2022

2022 - Otpremljeno preko 5 milijuna pošiljaka

Širenje poslovanja u Španjolsku i Portugal - 2023


Pinkmintlove trgovina čine mlada i zagnana ekipa, ki si prizadeva za pravično poslovanje, pristen ter profesionalen odnos do strank. Vsaka stranka je za nas enako pomembna, nekaj posebnega, saj nam predstavlja nov, drugačen in edinstven izziv. Trgovina je na voljo 24h na dan, zagotavlja varnost pri plačilu in varovanju osebnih podatkov ter hitro dostavo na želeni naslov naslednji delovni dan. Verjamemo da v kolikor je zadovoljen kupec smo zadovoljni tudi mi!
Trgovina je mlada i predana ekipa koja teži poštenom poslovanju, iskrenom i profesionalnom odnosu prema kupcima. Svaka stranka je za nas jednako važna, nešto posebno jer nam predstavlja novi, drugačiji i jedinstveni izazov. Trgovina je dostupna 24 sata dnevno, garantira vam sigurnost plaćanja i zaštitu osobnih podataka te brzu dostavu na željenu adresu ( u 90% slučajeva već i sljedeći radni dan). Mi smo zadovoljni samo ako smo ispunili očekivanja naših kupaca!


Slijedi nas na:


You have successfully subscribed!
This email has been registered